Den Haan

Natuurlijk ken je ons al, maar toch willen we onszelf graag opnieuw aan je voor te stellen. Na 35 jaar is Haantje groter gegroeid dan de naam doet vermoeden. De compleet vernieuwde winkel is in maart 2018 opengegaan en gaan verder met de naam Den Haan. Met nóg meer bijzondere merken en aandacht voor persoonlijke styling, bezorgt Den Haan jou gegarandeerd een stijlvolle toekomst.

Den Haan Naaldwijk

Den Haan is de winkel voor dames en heren die mode belangrijk vinden. De winkel is gevestigd midden in winkelcentrum de Tuinen Naaldwijk. Den Haan is al 35 jaar de mode winkel van het Westland. Onder één dak vind je de mooiste en hipste merken op het gebied van mode.  

Dames en herenkleding online

Op de webshop van Den Haan vind je een uitgebreid assortiment dames en heren kleding. Zo kun je jouw favoriete kleding eenvoudig online bestellen. Den Haan verkoopt top merken zoals Studio AnneloesG-Star RawGoosecraftScotch and Soda, Maison Scotch, Circle of Trust, Catwalk Junkie, Kultivate, Calvin Klein en nog veel meer top merken.

Advies nodig bij het samenstellen van de ideale outfit? Je kunt altijd contact opnemen met onze klantenservice. Ook kun je je laten inspireren en adviseren door de ‘Looks’. Naast de online shop ben je van harte welkom in onze fysieke winkel in Naaldwijk. Net als in de webshop staat klantvriendelijkheid en een goede service ook in de winkel bovenaan.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid dat wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.