Filter op Categorieën

Jouw selectie

Filters

Categorieën

Jouw filters

×

AAIKO

De naam AAIKO staat in het Japans voor ‘geliefd’, terwijl het in het oud-Germaans staat voor ‘stoer’. Deze contradictie past Aaiko in elk kledingstuk toe, zodat elk item in de collectie het unieke karakter behoudt.

AAIKO DNA

De ontwerpen van Aaiko zijn vernieuwend en toegankelijk en daarmee passen ze zowel op de catwalk als in het straatbeeld. De inspiratie voor de stukken wordt met name gehaald uit de reizen die de ontwerpster over de wereld maakt, welke in combinatie met haar multiculturele opvattingen het DNA van Aaiko bepalen. Dankzij dit DNA heeft Aaiko een groot aanpassingsvermogen en past in meerdere markten thuis.

DE AAIKO VROUW

Je bent sociaal onderlegd en weet wat je wilt. Jouw vrouwelijkheid staat voor integer en onafhankelijk – zacht doch krachtig. Jouw charisma en sterke karakter zorgen ervoor dat je bij blijft in de wereld waarin je verkeert. ‘Jij zoals je bent, blijft onze bron van inspiratie.’

Bestel Aaiko online


Aaiko online bestellen ✓ Snelle levering ✓ Veilig betalen ✓ AfterPayOm u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid dat wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.