Filter op Categorieën

Jouw selectie

Filters

Jouw filters

Merken

Kleuren

Maten

×

ARK Copenhagen

ARKK Copenhagen

ARKK Copenhagen begon allemaal met liefde voor sneakers en een passie om deze liefde te delen met de rest van de wereld. “We love to wear them, we love to read and talk about them and we love to create them.” Aldus de oprichters van ARKK Copenhagen die in de zomer van 2015 hun eerste collectie sneakers op de markt brachten.

De ontwerpers van het sneakermerk ARKK Copenhagen zijn geïnspireerd door het minimalistische en eenvoudige van de Scandinavische architectuur en levensstijl. ARKK Copenhagen is, zoals de naam al doet vermoeden, een sneakermerk uit Kopenhagen. Zij ontwerpen sneakers die een combinatie zijn van sport en fashion gericht op eenvoudigheid. De ARKK Copenhagen ontwerpers willen zorgen voor een glimlach op het gezicht van de dragers van de ARKK Copenhagen sneakers. Een goede service, een bijzondere goede kwaliteit en de passie van de ontwerpers zorgen voor die glimlach.

In de ogen van de oprichters van ARKK Copenhagen zeilt iedereen in verschillende richtingen om zo zijn eigen weg te volgen, opzoek naar nieuwe dingen en eindeloze avonturen. Zij vragen je de ARKK Copenhagen sneakers aan te trekken en met ze mee te gaan voor de heldere horizon van het leven. En zoals ze zelf zeggen: je zult er geen spijt van krijgen.

De ARKK sneakers zijn unisex, dus verkrijgbaar voor dames en heren. 

Bestel ARKK sneakers online

ARKK sneakers online bestellen ✓ Snelle levering ✓ Veilig betalen ✓ AfterPay


Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid dat wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.