Filter op Categorieën

Jouw selectie

Filters

Categorieën

Jouw filters

×

Catwalk Junkie

Catwalk Junkie precies zoals het is. Catwalk Junkie is opgericht door een groep vrienden die verslaafd is aan catwalk shows. De vrienden waren op zoek naar orginaliteit en een manier om zich te uiten. Dat konden ze niet vinden in de mode van toen en besloten een nieuw label op te richten. Catwalk Junkie combineert attitude met stijl en creativiteit. De vrienden laten zich inspireren door wat er op de catwalk voorbij komt in combinatie met de drang om origineel en anders te zijn. Dat resulteert in een unieke stijl in de mode. Met prints en teksten wil Catwalk Junkie vaak een statement maken. Het merk zegt zelf kleding te maken voor degenen die verslaafd zijn aan mode, maar niet geboren zijn om te volgen.

Grote collectie

Den Haan Naaldwijk verkoopt in de winkel een groot deel van de collectie, maar op de webshop verkopen wij een nog grotere collectie van Catwalk Junkie! Via een webzuil in de winkel kun je alles wat je wilt van de Catwalk Junkie collectie bestellen.

Bestel Catwalk Junkie online

 Catwalk Junkie online bestellen ✓ Snelle levering ✓ Veilig betalen ✓ AfterPay

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid dat wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.