Klantenservice

Follow Us

Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief & social media

Betaalkeuze

Betalen met iDEAL
iDEAL is een betaalmethode waarmee u online aankopen snel en veilig kan afrekenen in de vertrouwde internetbankieromgeving van de eigen bank. iDEAL is echter geen keurmerk. De mogelijkheid om te betalen met iDEAL of de zichtbaarheid van het logo zegt niets over de betrouwbaarheid en service bij de levering door de webwinkel.

Om gebruik te maken van iDEAL hoeft jij je niet te registreren, bestanden te downloaden of een account aan te maken. Maak je gebruik van internetbankieren bij ABN AMRO, ASN Bank, Friesland Bank, ING, Knab, Rabobank, RegioBank, SNS Bank, TriodosBank of Van LanschotBankiers, dan kan je direct met iDEAL betalen. Je rekent dan snel en gemakkelijk af in de vertrouwde internet betaalomgeving van je eigen bank. Betalen zoals je eigenlijk al gewend bent.

Betalen met Creditcard
Indien je kiest voor een betaling met creditcard dien je tijdens het bestelproces je creditcardnummer, de vervaldatum en de CVC-code (op de achterzijde van de kaart) in te vullen. Let er op dat je exact de naam overneemt zoals die op de kaart vermeld staat (naam van de kaarthouder). Je betaling wordt vervolgens online geautoriseerd, zodat je direct weet of deze wel of niet wordt goedgekeurd.

Fashioncheque
denhaan.nl accepteert betalen met de Fashioncheque. Fashioncheque is de algemene modecadeaubon van Nederland waarmee je op een leuke en persoonlijke manier mode cadeau kunt geven en krijgen. Als het bedrag dat je besteedt op denhaan.nl meer is dan de waarde van de Fashioncheque. is het uiteraard mogelijk het overige bedrag op een andere betaalwijze te voldoen.

Afterpay
Met digitale acceptgiro je online bestelling betalen via AfterPay (0,95 cent)
AfterPay voert voor denhaan.nl het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat je een digitale acceptgiro van AfterPay via e-mail ontvangt om de gekochte product(en) te betalen. Je kunt bij denhaan.nl betalen met een digitale acceptgiro tot een bedrag van € 400,00

Ter goedkeuring van je verzoek om te betalen met acceptgiro voert AfterPay een gegevens controle uit. AfterPay hanteert een strikt privacybeleid zoals omschreven in haar privacy statement. Mocht onverhoopt je verzoek tot betaling met acceptgiro niet geautoriseerd worden, dan kun je natuurlijk het aan te kopen product betalen met een andere betaalmethode.

Je kunt bij vragen altijd contact opnemen met AfterPay. Voor meer informatie verwijzen wij je naar het consumentendeel van de AfterPay website.

Beveiliging
Alle betalingen (behalve AfterPay) op denhaan.nl lopen via het beveiligde platform van betalingsprovider Buckaroo. Bij het ingegeven van je persoonlijke gegevens gedurende het bestelproces is de verbinding versleuteld middels een httpsverbinding.

Geld retour naar consument
Het geld van een retour gestuurd artikel wordt teruggestort op de rekening waarmee betaald is, er is geen mogelijkheid om dit terug te laten storten op een andere rekening. 


Alle prijzen op denhaan.nl zijn inclusief BTW

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid dat wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.