Klantenservice

Follow Us

Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief & social media

RUILEN & RETOUNEREN

Wij willen graag dat jij tevreden bent met jouw aankoop op denhaan.nl. Is de aankoop niet zoals verwacht of wil je een andere maat? Geen probleem! Je kan het artikel met de originele labels eraan binnen 14 dagen ruilen of retourneren. Dit geldt ook voor afgeprijsde artikelen. Heb je het artikel al gebruikt of is het beschadigd? Dan is ruilen of retourneren helaas niet mogelijk. Natuurlijk mag je de kleding wel eerst passen.

Wat kost ruilen en retourneren?
Ruilen en retourneren in de winkel is gratis. Stuur je de pakketten terug naar Den Haan, dan zijn er wel kosten aan verbonden.

Ruilen?
Jij betaalt de verzendkosten voor het terugsturen van de producten.
Wij betalen de verzendkosten voor het opsturen van het vervangende product.
Retourneren?
Jij betaalt zelf de verzendkosten voor het terugsturen van de producten.
Na ontvangst van de artikelen zullen we binnen 4 werkdagen het geld terugstorten.
Verkeerd artikel ontvangen?
Wij regelen dit kosteloos. Neem contact op met de klantenservice


Wat kan je niet ruilen en retourneren?
Beschadigde, incomplete of gebruikte artikelen. 
Artikelen zonder originele labels en prijskaartjes. 
Artikelen langer dan 2 weken geleden geleverd. 

Hoe werkt ruilen/retourneren via de post?
Print het retourformulier uit door op deze link te klikken. Vul dit formulier volledig in en stuur het samen met de artikelen op naar:

Den Haan
Willem van Hooffstraat 22
2671 JC Naaldwijk

Zodra wij jouw pakket met het retourformulier hebben ontvangen, zullen wij de nieuwe artikelen opsturen of het geld terugstorten.

Hoe werkt ruilen/retourneren in de winkel?
Print het retourformulier uit door op deze link te klikken. Vul dit formulier volledig in neem het mee naar onze winkel. Vergeet niet om ook de factuur die je per mail ontvangen hebt mee te nemen.
Een winkelmedewerker neemt de artikelen en het ruilformulier in en zal je meteen helpen met het uitzoeken van een nieuw artikel.
In het geval van een retournering zal het ruilformulier worden opgestuurd naar het kantoor, daar wordt de terugbetaling verwerkt en zal je het geld binnen 4 werkdagen op je rekening ontvangen.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid dat wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.