Filter op Categorieën

Jouw selectie

Filters

Categorieën

Jouw filters

×

Lyle & Scott herenkleding 

Willima Lyle en Walter Scott hebben in 1874 het bedrijf Lyle & Scott opgericht in Schotland. In eerste instantie is het merk begonnen als een knitwear bedrijf en zijn ze vooral bekend geworden met hun golfkleding. Ze zijn gestart met een lening van 800 pond en het bedrijf is in korte tijd erg hard gegroeid, in lijn met het motto van de oprichters: ‘Goed werk maakt meer werk’.

Zo heeft het merk ondertussen meer dan alleen knitwear in hun assortiment en produceren ze hele collecties mannenmode met een jaren '80 tintje. Tegenwoordig is het ook een populair merk bij jongeren door het logo van the golden eagle.

Den Haan heeft de mooiste Items ingekocht. Zo vind je bij ons T-shirts, polo's, broeken,  sweaters, jassen en accessoires van Lyle & Scott. Bij alle kleding staat het logo van Lyle & Scott klein op de borst. Dit logo zorgt voor herkenning!

Lyle & Scott online bestellen

Lyle & Scott online kopen bij Den Haan  Snelle levering Veilig betalen Achteraf betalen 

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid dat wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.