Filter op Categorieën

Jouw selectie

Filters

Jouw filters

Merken

Kleuren

Maten

×

MORSE CODE

Morse code polo's

De naam is een knipoog naar de naam van de grondlegger, Ruud Morst. De filosofie gaat echter veel verder dan die verwijzing. Hij heeft de naam Morse code --/-.-. de taal van de korte en lange elektronische pulsen vertaald in de punt en de streep-, als belangrijkste communicatiemiddel gekozen. Bij Morse code draait het daardoor óók pm contrasten: klassiek-modern, links-rechts, zwart-wit en kort-lang. Zo bestaat het unieke rubber logo uit een punt (kort) en een streep (lang) en zit deze bovendien origineel aam de rechterkant terwijl het logo (beeldmerk) bij alle andere merken links zit.

Praktische informatie 

De Morse Code logo's op de poloshirts zijn origineel van rubber. Hier kan niet overheen gestreken worden. Strijken kam alleen aan de binnenkant van het poloshirt. Dit staat ook duidelijk vermeld aan op de care label in het poloshirt.

Morse heren polo kopen

Den Haan Naaldwijk heeft een ruime kleurenkeus van Morse Code polo's op voorraad.

Morse Code heren polo online kopen 
✓ Snelle levering ✓ Veilig betalen ✓ Achteraf betalen
Bekijk de nieuwste kleding collectie van Morse Code op DenHaan.nlOm u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid dat wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.