Over ons

Follow Us

Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief & social media

Over ons

In 1983 opende Aart den Haan een eigentijdse jeanswinkel in zijn geboorteplaats ‘s-Gravenzande. Het concept sloeg aan en Haantje werd een begrip voor de modebewuste Westlander. Dat is waar het allemaal begon. En sinds 1998 kun je er al helemaal niet meer omheen: Haantje in het hart van De Tuinen in Naaldwijk. Trendy, modebewust, ondeugend en brutaal. Dat is Haantje en dat ben jij. Bij Haantje kun je terecht voor een goed kledingadvies, het personeel kiest graag samen met jou een passende outfit. En een tandje harder lopen doen ze graag, als je toch een andere kleur of maat wilt. 

Even voorstellen |  Na 35 jaar is Haantje groter gegroeid dan de naam doet vermoeden. We hebben een complete verbouwing gehad en hebben nu een dames en heren afdeling. sinds maart 2018 hebben we onze naam veranderd en gaan verder als Den Haan. Met nóg meer bijzondere merken en aandacht voor persoonlijke styling, bezorgt Den Haan jou gegarandeerd een stijlvolle toekomst.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid dat wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.