Filter op Categorieën

Jouw selectie

Filters

Jouw filters

Merken

Kleuren

Maten

×

SECRID

Secrid wallets

Het Nederlandse merk Secrid heeft de oude portemonnee een nieuw leven ingeblazen door een innovatieve kaarthouder te ontwikkelen. Compact, klein van formaat en verrassend groot in opbergcapaciteit. Het meenemen van je favoriete pasjes, brief- en muntgeld is met een Secrid pashouder geen probleem!

Secrid, de ultieme veilige kaarthouders

Omdat er tegenwoordig meer betaalt wordt met creditcard en/of pinpas is een Secrid kaarthouder de ideale vervanger voor de traditionele portemonnee. De kaarthouders zijn klein en bieden voldoende ruimte voor het meenemen van alle favoriete pasjes. Zelfs een aantal modellen uit de Secrid collectie bieden ruimte voor het meenemen van brief- en muntgeld. Doordat er voldoende ruimte tussen de pasjes zit, voorkomt het slijtage van de pasjes en gaan ze langer mee. Een Secrid kaarthouder is verkrijgbaar in verschillende varianten waaronder de Miniwallet, Slimwallet, cardprotector en de Twinwallet de favorieten zijn. Het allergrootste voordeel van de Secrid kaarthouders is de aluminium behuizing. Deze houdt namelijk radiosignalen tegen en het voorkomt het ongewenst uitlezen van de RFID-kaarten.

Bestel Secrids wallets op denhaan.nl

Op denhaan.nl vind je een uitgebreide collectie van Secrid Wallets. Uit voorraad leverbaar, snelle levering en meerdere betaalopties.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid dat wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.