Filter op Categorieën

Jouw selectie

Filters

Categorieën

Jouw filters

×

Over Studio Anneloes

Het was in 2006 dat we onze eerste collectie ontwierpen. Een collectie van dameskleding die perfect past en de tand des trends doorstaat. En de kwaliteit? De beste die wij konden vinden. Anneloes ontwerpt zelf de gehele collectie, inclusief onze limited editions, in Amsterdam, in ieder kledingstuk zie je haar liefde en passie voor damesmode terug. Onze kleding blijft mooi en modieus en daarmee bieden we een alternatief voor fast fashion. Gemaakt van eerlijke stoffen door mensen die daar onder goede omstandigheden aan hebben gewerkt voor een goede prijs.

Travel kwaliteit 

Waar Studio Anneloes misschien nog wel het meest bekend om staat is haar travelkwaliteit. Dit is een combinatie van polyamide en elastan, wat er voor zorgt dat artikelen welke gemaakt zijn met zogenoemde travelkwaliteit, niet kreuken of pillen en daarnaast geproduceerd zijn op een zeer milieuvriendelijke manier.

Door de productie van de travelkwaliteit, is er maximaal aandacht besteed aan reductie van vervuilen en wordt er rekening gehouden met energiebesparing. Studio Anneloes zorgt er voor dat er enkel duurzame producten op de markt worden gebracht. Door de goede kwaliteit en hoogwaardige materialen, gaan artikelen van Studio Anneloes erg lang mee en is het vervangen van deze artikelen niet vaak nodig.

Bestel Studio Anneloes online

Studio Anneloes online bestellen ✓ Snelle levering ✓ Veilig betalen ✓ Achteraf betalen

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid dat wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.