Filter op Categorieën

Jouw selectie

Filters

Categorieën

Jouw filters

Merken

Kleuren

Maten

×

TOMS

TOMS One for One

In 2006 ontmoette Blake Mycoskie in een dorp in Argentinië een aantal kinderen dat geen goede schoenen had om hun voeten te beschermen. Om ze te kunnen helpen, kwam hij op een simpel maar revolutionair idee. Hij richtte TOMS Shoes op, een bedrijf dat voor elk paar schoenen dat wordt verkocht een paar nieuwe schoenen schenkt aan een kind in nood. One for One. In 2011 is het One for One-model uitgebreid met TOMS Eyewear. Bij de aankoop van elke bril, helpt TOMS bij het herstellen of verbeteren van het gezichtvermogen van een mens in nood.

Wat begon als een eenvoudig idee, is uitgegroeid tot een krachtig bedrijfsmodel dat zich sterk maakt voor noodzakelijke voorzieningen voor iedereen. We zorgen wereldwijd voor betere gezondheidszorg, onderwijs en economische kansen voor kinderen en de gemeenschap waarin ze leven.

Inmiddels heeft TOMS al meer dan tien miljoen paar nieuwe schoenen geschonken aan kinderen in nood en geholpen bij het herstel van het gezichtsvermogen van meer dan 150.000 mensen. We zijn ontzettend trots op deze mijlpaal. Maar we beseffen tegelijkertijd dat er nog veel te doen is. Meer dan ooit voelen we de drang om ons Giving-programma verder te ontwikkelen om nog meer mensen te kunnen helpen.

Bestel Toms online

Toms online bestellen ✓ Snelle levering ✓ Veilig betalen ✓ Achteraf betalen